Om DÜNA Nordic

Navnet DÜNA forbindes først og fremmest med tysk kvalitet indenfor befæstigelse af isolering. Düna Nordic er vores nordiske afdeling, som ligger i Herning.

I DÜNA Nordic er vi specialister i fastgørelse af isoleringsmaterialer og andre materialetyper på bygningsfacader, vægge, loft og tag. Kort sagt er vi eksperter i de bedste løsninger, når isoleringsmaterialer og efterisolering skal monteres.

Vi sætter en ære i, at alle vores produkter er fremstillet på vores fabrik i Sauerland (Tyskland), og at vi arbejder med materialer indkøbt i Europa – i de fleste tilfælde i vores egen region.

Træk gerne på vores ekspertise, hvis du som bygherre eller entreprenør har særlige ønsker – vi leverer gerne specialfremstillede partier.

Find de rigtige skruer, søm, skiver og beslag til isolering eller efterisolering

DÜNA Nordic er en familieejet virksomhed, hvor ledelsesstilen minder om den skandinaviske. I Tyskland er vi kendt for vores personlige, smidige og ukomplicerede tilgang til kundeservice, og sådan er det også i Danmark. Vi er aldrig langt væk og altid parate til at hjælpe dig med at finde de rigtige skruer og skiver til netop din isoleringsløsning.

Træk gerne på vores ekspertise, hvis du som bygherre eller entreprenør har særlige ønsker. Med egen produktion kan vi hurtigt omstille os, og vi leverer gerne mindre specialfremstillede partier.

eller udfyld formularen

Kim Madsen

Salgschef

Regionsansvarlig for Norden

Bæredygtige skruer, skiver og beslag til isolering

Vores kvalitetskontrol er omfattende, vi er certificeret indenfor kvalitetssikring og i DÜNA, og har vi gennem mange år arbejdet for ikke at belaste miljøet. Desuden arbejder vi for FN’s Verdensmål.

DÜNA® er certificeret inden for området kvalitetsstyring i henhold til DIN EN ISO 9001 og inden for miljøledelse i henhold til DIN EN ISO 14001 af TÜV Saar.

Certificeringen inden for kvalitetsstyring bekræfter, at vi har stabile processer og skaber grundlaget for, at vi kan blive bedre.

TÜV Saar certificering indenfor bæredygtig befæstigelse til byggeriet

DÜNA’s produkter er DGNB-certificerede af et af verdens førende tekniske inspektionsenheder, TÜV Saar. En DGNB-certificering omfatter alle væsentlige aspekter af bæredygtigt byggeri og omfatter tre områder: økologi, økonomi samt sociokulturel og funktionel kvalitet.

Vi er dedikerede til hele tiden at udvikle os indenfor miljøledelse.

ETA-Godkendelser

Alle relevante DÜNA-produkter har ETA-godkendelser (European Technical Approvals) og er CE-mærkede.

Vigtige godkendelser for stål og kemi: